#STÆRKEREENDCANCER

Hvert år rammes ca. 35.000 danskere af kræft, det synes vi, er alt for mange. Vi vil derfor støtte op om at knække cancer – både gennem et doneret beløb, men også ved at oplyse den danske befolkning.

Målet i år er at få nok deltagere til, at vi kan donere 20.000 DKK gennem kampagneaktivitet på Facebook og Instagram. Sidste år lancerede Power Addict #StærkereEndCancer, og det endte med over 2000 personer, der uploadede motions-videoer af sig selv i den gode sags tjeneste. LinusPro Nutrition og Power Addict har slået kræfterne sammen i år, og opbygget et univers omkring #StærkereEndCancer. Kampagnen er udarbejdet i samarbejde med Knæk Cancer ugen på TV2, der afholdes hvert år i uge 43.

Til #StærkereEndCancer projektet har vi lavet en guide til alle de øvelser, vi donerer beløber til. Du kan se alle øvelserne herunder.

Resultatet:

I år 2015 donerede vi 10.000 kr, vores samarbejdspartnerer, PowerAddict, donerede 10.000 kr, og vores samarbejdspartnere hos lcgear.dk donerede 2.000 kr lørdag d. 24. okt. Vi er super stolte over, at vi nåede målet, hvor over 4200 mennesker deltog i kampagnen på de sociale medier. Der blev uploadet over 1500 videoer på Instagram og Facebook, hvor folk tog vores udfordinger op. Vi siger mange tak for denne gang og vi ses næste år, hvor vi endnu engang vil ligge alle kræfterne i at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse.

Det med småt:

Reglen er, at man kun kan lave en donation. Vi ser naturligvis gerne at du smide flere videoer op, så vi kan nå ud til endnu flere mennesker, men vi acceptere kun en donation pr. deltagende person.

Vi donerer det samlede beløb, der er summen af alle øvelserne, den 24.10.15 under Knæk Cancer-programmet på TV2. Vi har sat et loft på 20.000,- dvs. vi som udgangspunkt højest donerer dette beløb.