Viser alle 3 resultater

Recovery


Synes du, det kan være svært at holde dig i kalorieoverskud, når du er træner med høj intensitet? Og oplever du ofte ømhed mellem træningspas og træthed i musklerne, når du skal i gang med næste træningspas? Når du træner hårdt og ofte, er det vigtigt, at du har kosten med dig. Med in2zym Recovery får du et protein- og kalorietilskud, der gør det nemmere for dig at få muskelvækst og restituere efter træning. Især restitution af muskler er en fordel, hvis du bruger meget vægttræning og kører hårdt på dine muskler.

In2zym Recovery er et produkt, der sørger for, at din krop restituerer sine glykogendepoter efter træning, fordi de falder drastisk, når du træner. Når dine glykogenniveauer stiger, har dine muskler nemmere ved at optage Recovery pulverets protein. Det er med andre ord et kosttilskud, der gør det muligt for dig at øge din muskelvækst og restituere efter træning – især efter intens styrketræning.

Få nok protein og kulhydrat efter træning

In2zym Recovery består af komplekse kulhydrater og letoptagelige proteiner. Det giver dig nemlig de optimale forudsætninger, når din krop skal restituere og være i kalorieoverskud.

Du kan også kigge på vores produkter til muskelopbygning, hvis du har brug for et større boost på din mission om øget muskelmasse. In2zym Recovery får dig dog et godt stykke af vejen, og i det følgende vil vi forklare, hvordan du kan bruge pulveret til af forbedre din restitution efter træning og gøre din muskelvækst mere effektiv.

Hjælper proteinpulver på restitution?

En blanding af protein og kulhydrat hjælper med restitution efter træning. Når det kommer til træning og restitution, er der ikke nogen universel løsning – din restitution afhænger af forskellige parametre, især hvor meget du træner og hvor intensiv din træning er.

Din krop har brug for restitution efter styrketræning og efter træning generelt, og Recovery proteinpulver er en god måde at opnå en hurtig restitution på. Du kan også bruge rent proteinpulver, men Recovery er mere velegnet til kalorieoverskud og restitution efter træning.

Det gælder især, hvis du træner ofte – i så fald hjælper in2zym Recovery med at mindske ømheden i musklerne og give energi, så du er klar til næste træningspas. Desuden betyder det høje kalorieindhold også, at du hjælper din krop godt på vej med at få nok kalorier i løbet af dagen, så du gør din muskelopbygning mere effektiv.

Så mange kulhydrater bør du indtage om dagen

I løbet af en dag bør du indtage 7-10 g kulhydrat pr. kg kropsvægt. Det vil sige, at hvis du vejer 85 kg, bør du sørge for at få mellem 595 g og 850 g kulhydrater om dagen. 

Andre studier viser, at høje doser koffein (9 mg/kg) taget sammen med kulhydrat, eller det at benytte f.eks. maltodextrin, kan give en højere syntesehastighed. In2zym Recovery pulver indeholder 53 % maltodextrin, og det er derfor effektivt til at sætte gang i proteinsyntesen, så du får gang i glukoseniveauerne.

Man har også set, at indtag af kreatin øger mængden af glykogen i musklerne med op til 18 %. Du kan derfor med fordel bruge en kombination af disse kosttilskud – for eksempel i shakes – så din krop og dine muskler får det bedste af det bedste.

Øg din muskelmasse med kalorieoverskud

Et kalorieoverskud er, når du spiser mere, end du forbrænder til daglig. Det er individuelt fra person til person, hvor stort et kalorieoverskud du bør have, hvis du vil tage på i muskler. Der findes ikke ét rigtig svar, da der er forskel på genetik, hvor længe du har trænet og hvor meget og hvordan du træner.

Alt efter i hvor god form, du er, er det en god idé at have 100-300 kalorier i overskud dagligt – men det er blot en estimering, og du bør prøve dig frem, til du finder det, der fungerer for dig. Når du finder den rette kombination af protein og kulhydrater, bør du kunne se en effekt på din muskelstørrelse og mærke en forskel mellem dine træningspas, især hvis du ofte træner. Mere specifikt bør du opleve mindre ømhed og mere energi i musklerne.

Oplev hurtigere restitution og mere effektiv muskelvækst med en Recovery proteinshake

Har du svært ved at få et højt nok indhold af kulhydrat gennem kosten, er der hjælp at hente. Du kan bruge proteinpulver, der også indeholder kulhydrater, som kosttilskud. På den måde kan du nemt få fyldt dine glykogendepoter før eller efter træning, så du henholdsvis præsterer og restituerer bedre – og booster din muskelopbygning.

Men hvor meget Recovery pulver skal du bruge, før det virker for dig? Og hvordan bruger du det? Du skal altid kigge bag på dit Recovery produkt for at se, hvordan du skal indtage det. Som udgangspunkt blander du 35 g Recovery pulver op i cirka 250 ml vand, ryster det og lader blandingen trække i et par minutter, før du drikker den.

Vi anbefaler at indtage Recovery inden for den første time efter træning for at få den bedst mulige effekt. Husk, at Recovery-pulver er et kosttilskud, og ikke bør erstatte almindelige, næringsrige måltider.

3