Viser alle 2 resultater

Recovery Powder

219,00 DKK
219,00 DKK

Problemer med at få kalorieoverskud? Prøv Recovery-produkter fra IN2ZYM

Synes du, det kan være svært at være i kalorieoverskud, når du er i intens træning? Når du træner op til noget bestemt, er det vigtigt, du har kosten med dig. Med IN2ZYM Recovery får du et protein- og kalorietilskud, der gør det nemmere for dig at gro muskler. 

Kig på vores udvalg af Recovery i forskellige smage og mængder lige her på siden.

Hvad er et kalorieoverskud?

Et kalorieoverskud er, når du spiser mere, end du forbrænder til daglig. Er du atlet eller ambitiøs sportsudøver, dyrker du sikkert en hel del motion til daglig. 

Forbrænder du eksempelvis 2000 kalorier om dagen, og spiser du 2500 kalorier til dagligt, er du i et kalorieoverskud på 500 kalorier. 

Du skal være i kalorieoverskud for at øge din muskelmasse

Argumentet lyder ofte på, at din krop har sværere ved at øge muskelmasse, medmindre den får nok kalorier at køre på – hvad end det er overskydende kropsfedt eller fra mad. 

Det er individuelt fra person til person, hvor stort et kalorieoverskud du bør have, hvis du vil tage på i muskler. Der findes ikke ét rigtig svar, da der er forskel på genetik, hvor længe du har trænet og hvor meget du træner med.

Alt efter i hvor god form, du er, er det en god idé at have 100-300 kalorier i overskud dagligt – men det er blot en estimering, og det bedste, du kan gøre, er at prøve dig frem, til du finder det, der fungerer for netop dig. 

Hvad er IN2ZYM Recovery – og hvad indeholder det?

IN2ZYM Recovery er et produkt, der sørger for at forsyne din krop med de nødvendige makronæringsstoffer. Det er med andre ord et kosttilskud, der gør det muligt for dig at tage på i muskler.

IN2ZYM Recovery består af komplekse kulhydrater og letoptagelige proteiner. Det giver dig nemlig de optimale forudsætninger, når din krop skal restituere og være i kalorieoverskud. 

Alle som gerne vil have et øget protein- og kalorietilskud i forbindelse med træning og en varieret kost, kan få gavn af Recovery. Har du brug for et endnu større boost på din mission efter en øget muskelmasse? Så kan du også tage et kig på vores muskelopbygning-side, hvor du finder produkter, der gør præcis det. 

Sådan indtager du Recovery-produkter

Du skal altid kigge bag på dit Recovery produkt for at se, hvordan du skal indtage det. 

Som oftest blander du Recovery-pulveret op i vand, ryster indholdet, lader blandingen trække i et par minutter – og så er din blanding ellers klar. 

Vi anbefaler at indtage Recovery inden for den første time efter træning.

Øg din muskelmasse med hjælp fra IN2ZYM Recovery

IN2ZYM Recovery er et kosttilskud, du kan bruge som ekstra hjælp, når du vil tage på i muskler – men husk stadig, at en sund og varieret kost ikke kan erstattes af diverse tilskud.  

Har du brug for hjælp, eller har du spørgsmål? Du kan ringe på 20 72 33 83 eller skrive til info@in2zym.com – vi sidder klar til at hjælpe dig.