Viser alle 10 resultater

Proteinpulver

279,00 DKK
219,00 DKK
219,00 DKK

Proteinpulver til dig, der tager din træning seriøst

Mangler du proteinpulver, der opfylder dine behov? Som ambitiøs atlet eller sportsudøver går du op i din træning, og det betyder selvfølgelig også, at du skal gå op i din proteinpulver. 

Her på siden finder du vores udvalg af proteinpulver. Vi har noget for enhver smag, så du finder hurtigt den variant, der matcher både smag, behag og behov. 

Hvad har du brug for? Her finder du et bredt udvalg af proteinpulver

Vores udvalg af proteinpulver er både bredt og stort. Vi forhandler forskellige slags proteinpulvere såvel som forskellige smage, så du kan få noget, der både virker og smager godt. 

Hos os finder du blandt andet:

  • Klassisk proteinpulver
  • Proteinpulver tilsat ekstra supplement for en ekstra effekt
  • Aminosyrerigt proteinpulver, der får dig til at restituere hurtigere
  • Kalorieholdigt proteinpulver 

Proteinpulver er ikke det eneste, du har brug for – klik her, og så vores udvalg af muskelopbyggende produkter →  

Proteinpulver er et effektiv kosttilskud – hvis du vælger det rigtige

Hos IN2ZYM har vi i mange år produceret og udviklet produkter til ambitiøse idrætsfolk. Vi har årelang erfaring og en bred viden på området, som gør det muligt for os at lave de mest effektive og veldokumenterede kosttilskud og supplementer.

Vores proteinpulvere - og alle andre produkter for den sags skyld - er lavet på nøje udvalgte råvarer, der alle har en effekt. Det betyder, at du får et virksomt og gennemtestet produkt i hænderne, når du bestiller en af vores varer. 

Har vi andre produkter i vores sortiment, der ikke er produceret af os selv, kan du være helt sikker på, at der er en grund til, at vi har valgt dem. Vi vil nemlig gerne være din one-stop shop. 

Derfor fører vi udelukkende produkter, der hjælper dig i din træning – uanset om det er fra vores eget mærke eller ej. 

Hvor meget protein har du brug for til daglig?

Det er individuelt, hvor meget protein du skal have til daglig. Du kan selv prøve at regne dig frem til, hvad der er passende for din BMI og dit aktivitetsniveau.

Som regel anbefales det, at du som aktiv person indtager mellem 1-1,5 gram protein per kilo, du vejer. Men det er igen meget, meget forskelligt, så prøv dig frem for at finde den dosis, der passer bedst til dig. 

Køb proteinpulver fra IN2ZYM – effektivt proteinpulver, der gør en forskel

Har du fundet en proteinpulver, du ikke kan undvære? Så klikker du den bare hjem. Vi har sørget for fri fragt, hvis du køber for over 299 kroner. 

Du kan kontakte os på telefon 20 72 33 83 eller e-mail info@in2zym.com, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.