Viser alle 11 resultater

Proteinbars

SPAR 20%
BLAND SELV BARS
SPAR 17%
MÆNGDERABAT
SPAR 17%
MÆNGDERABAT
SPAR 17%
MÆNGDERABAT
SPAR 17%
MÆNGDERABAT
SPAR 17%
MÆNGDERABAT

En sund krop har brug for en god fordeling af protein, fedt og kulhydrat. Når du træner, er især proteiner vigtige, fordi det giver dig energi og øger muskelvæksten – hvis du altså får nok! Du får helt automatisk proteiner gennem din kost blandt andet fra kød, linser og bønner. Mange af vores måltider er derfor allerede spækket med proteiner, men nogle gange er det ikke muligt at få nok i løbet af en dag alligevel – vi bør nemlig indtage flere proteiner end normalt, når vi træner.

I det tilfælde er en proteinbar ideel. Den er spækket med proteiner og andre gode næringsstoffer, for eksempel kulhydrater, der tilfører dig energi i løbet af dagen. Og så er den nem at have med, ligesom hvis du har en proteinshake eller en banan med i tasken.

Derfor bør du supplere din kost med proteiner

Måske bruger du allerede in2zym proteinpulver i shakes for at supplere din kost, så du får nok protein i løbet af en dag. Hvis du træner mere end bare en gang imellem, skal du som nævnt have mere protein, end de ellers anbefalede 0,8 g protein pr. kg kropsvægt om dagen. Hvis du ikke kan få nok protein fra dine måltider, må du få det et andet sted fra – proteinpulver som WHEY100 og Protein Isolate er gode bud på pulver, som du kan booste din kost med. Men også proteinbarer bør stå højt på din liste. Det er måske ikke lige så kalorielet som proteinpulver, men du får også mere næring end blot protein, når du spiser en proteinbar.

Vi har mange års erfaring i branchen, og derfor har vi også kendskab til, hvad der virker og ikke virker. Vores proteinbarer fungerer som et kosttilskud, du kan spise en gang imellem, når det kniber med at få din daglige mængde protein. Det kan også være rart at spise en in2zym proteinbar som mellemmåltid på farten – men husk, at en proteinbar aldrig bør erstatte et sundt og nærende måltid og en varieret kost.

3 tidspunkter en proteinbar er guld værd

Det er altid praktisk at have en proteinbar liggende i tasken, lige meget om du er på vej på arbejde ned for at træne. Det kan også være, at du har en hel dag på farten, hvor du ikke har så meget tid til lige at sidde ned og spise et energifyldt mellemmåltid. Og det fortæller faktisk lige præcis, hvornår det er uvurderligt at have en proteinbar på dig:

  1. Når du ikke kan nå at få en snack, inden du skal ud ad døren
  2. Når du vil have et sundt mellemmåltid
  3. Når du skal have et protein- og energiboost før eller efter træning

Kan du se dig selv i en af de tre situationer? Så er det ideelt for dig at investere i proteinbarer. Men hvordan er det sundhedsmæssigt i forhold til at have et æble eller en banan med dig? En proteinbar med få kalorier er ikke noget, du finder særlig mange steder, men som et mellemmåltid er det faktisk ganske fornuftigt. Vores proteinbarer ligger på omkring 200 kalorier pr. bar, og det er derfor en god størrelses mellemmåltid, fordi du får masser af næring for kalorierne.

Mange proteinbarer på markedet er stopfyldte med kalorier, unødvendig sukker og andre stoffer, som din krop slet ikke har brug for. Derfor har vi hos in2zym fokuseret på at producere proteinbarer med kun de bedste og mest effektive ingredienser, så du ikke spilder kalorier på et meningsløst indhold. Den bedste proteinbar giver dig nemlig kun god næring, samtidig med at den smager godt – og det kan man roligt sige, at vores gør.

Hav altid en in2zym proteinbar med i tasken

Det er nemt at hav en proteinbar med i fitness, på arbejde eller i skole, så du kan få noget energi uden at fylde dig med slik og bagværk, når den lille sult trænger sig på. Du kan sagtens bruge en proteinbar som mellemmåltid – på den måde får du et ordentligt skud protein og en masse andre næringsstoffer, som din krop har brug for, hvad enten du træner eller ej. 

Vi fremstiller, udvikler og sælger selv vores proteinbarer lige her i Danmark, og vi er derfor med på tæt hold under hele processen. På den måde sikrer vi en høj kvalitet og den bedste sammensætning af smage og næringsstoffer i vores produkter. Du kan købe proteinbarer enkeltvis, hvis du vil sammensætte de smage, du allerbedst kan lide i en mængde, der passer til dit behov.

Du kan også købe en samlet kasse med 18 stk., hvis du vil spare nogle penge og ikke har noget imod at få en masse af den samme smagsvariant. Det er et godt tilbud, da du sparer penge ved at vælge en stor mængde.

Hvis du vil finde din yndlingssmag, kan du jo starte med at købe en af hver type – og så kan du bestille proteinbaren, der vandt smagstesten, i en kasse næste gang.

En proteinbar er også en relativt billig løsning, når du skal have noget nemt på farten. Mange af os har tendens til at købe noget hurtigt og nemt når vi er ude, og det er ofte en dyr løsning. Du behøver ikke kigge efter de billigste proteinbarer på markedet, før det er et fornuftigt køb. Nogle billige proteinbarer har måske et større sukker- eller fedtindhold og et lavere proteinindhold, så det er vigtigt, at du holder øje med næringsindholdet. In2zym proteinbarer har en god pris, så du får et relativt billigt mellemmåltid, selvom de ikke er den billigste proteinbar på markedet – vi vægter nemlig kvaliteten højt, så du er sikker på høj kvalitet til en god pris.

Værd at vide om proteinbarer

En proteinbar er en hurtig proteinfyldt snack, som du nemt kan have med dig på travle dage eller til et post-workout boost. Men hvis du stadig har nogle spørgsmål, inden du kaster dig over vores udvalg og bestiller, kan du læse med nedenunder. Vi har samlet de oftest stillede spørgsmål, så du kan læse alt, hvad der er værd at vide om proteinbarer.

Hvorfor spise proteinbarer?

Der er nogle helt enkle grunde til, at du bør spise proteinbarer. For det første er de super til at give dig energi til træningen og et boost bagefter, når du har tømt dine glykogendepoter og mangler energi. Derudover er det et super mellemmåltid, som du nemt kan have med i lommen – både på almindelige dage og træningsdage.

En anden god grund til at spise proteinbarer er, at det er en god måde at få kulhydrater, protein, vitaminer og mineraler i din kost, når du ikke lige har tid til eller mulighed for at lave noget selv. Husk, at en proteinbar som mellemmåltid er ideel, men at du ikke bør erstatte et helt måltid med det.

Skal jeg spise min proteinbar før eller efter træning?

Om det er bedst at indtage protein før eller efter træning, er et omdiskuteret emne. Mange eksperter mener, at du har et vindue på en times tid lige efter træning, hvor din krop er særligt modtagelig over for næringsstoffer som protein og kulhydrat, mens andre mener, at det vigtigste er, at du generelt får nok af disse næringsstoffer i løbet af dagen. Der er dog noget om det – for eksempel tømmes dine glykogendepoter, når du træner, og det giver dig energi og hjælper dig med at restituere, når du genopfylder dem efter træning.

En proteinbar før træning er en god idé, hvis du har svært ved at træne på tom mave, og ikke er glad for at træne efter et stort måltid. Proteinbaren giver dig det, du har brug for, men uden at gøre dig for tung i maven. På samme måde kan en proteinbar efter træning give dig et lille skud energi, så du ikke skal tage hjem fra fitness helt flad, sulten og træt.

Er proteinbarer sunde?

Det er et stort debatområde for eksperter, om der er noget, der hedder sunde proteinbarer, eller om det er en skrøne. Hvis du udelukkende kigger på kalorieindholdet, kan du fristes til at sige "men jeg kan jo få færre kalorier i en myslibar fyldt med chokolade og klistret honning". Ja, det kan du, men har du læst, hvad der ellers er i den mysli- eller chokoladebar? Det er det, der gør det svært at svare på, om du kan få en sund proteinbar eller ej. Når du kigger på næringsindholdet for en in2zym proteinbar, vil du se, at der er et højt indhold af protein, fibre og kostfibre, og et fornuftigt indhold af kulhydrater.

Sammenligner du disse tal med for eksempel en Mars bar, er der en næsten skræmmende stor forskel. For nemheds skyld har vi lavet et vejledende skema, så du kan få et overblik over, hvor stor forskellen er i næringsindholdet.

Næringsindhold pr. portion

Mars bar (51 g)

In2zym proteinbar (Salty Peanut) (55 g)

Kcal

229

200

Fedt

8,7 g

7,2 g

Kulhydrat (heraf sukkerarter)

35,7 g (30,5 g)

15 g (1,3 g)

Protein

2,1 g

20 g

Kostfibre

0 g

5,1 g

Som du kan se, er der en stor forskel på, hvad der er i de 229 og 200 kalorier for henholdsvis en Mars bar og en in2zym proteinbar. Det er derfor ikke lige gyldigt, hvilken type du vælger – medmindre du fokuserer 100 % på et vægttab eller har gang i en slankekur, hvor det handler om dit samlede kalorieindtag. I så fald er det ikke nær så vigtigt, hvordan næringsstofferne fordeles i de kalorier, så længe du ikke overstiger dit daglige kalorieforbrug.

11