Viser alle 4 resultater

Proteinbarer


Proteinbar: Få et proteintilskud og en stillet sult i én lækker bar

Er du på udkig efter en lækker proteinbar, der er propfyldt med proteiner, som smager godt og som har et lavt kalorieindhold? 

Hos IN2ZYM er vi eksperter i at lave produkter til ambitiøse idrætsfolk, professionelle atleter og sportsglade motionister. Vi har vores egen fabrik i Kolding, hvorfra vi fremstiller, udvikler og sælger vores sortiment af produkter. 

Her på siden finder du vores udvalg af proteinbarer. Vi har både proteinbarer, du kan købe enkeltvis, ligesom vi har value-packs – uanset hvad du leder efter, finder du garanteret hurtigt din nye favorit.

Proteinbarer fra IN2ZYM: Få kalorier og højt indhold af protein – til en god pris

Mange proteinbarer på markedet er stopfyldte med kalorier, unødvendig sukker og andre stoffer, som din krop slet ikke har brug for. Derfor har vi hos IN2ZYM udviklet vores egne proteinbarer, hvor kun de bedste og mest effektive ingredienser har fundet vej til opskriften. 

Vi har mange års erfaring i branchen, og derfor har vi også kendskab til, hvad der virker og ikke virker. Vores proteinbarer fungerer som et kosttilskud, du kan spise en gang imellem, når det kniber med at få din daglige mængde protein. Det kan også være rart at spise som et mellemmåltid på farten – men husk, at en proteinbar aldrig bør erstatte et sundt og nærende måltid eller en varieret kost. 

Tidspunkter, hvor en proteinbar er guld værd

Det er altid praktisk at have en proteinbar liggende i tasken, hvad end du er på vej på arbejde, på vej ned for at træne eller på farten. 

En proteinbar er eksempelvis god, når:

  • Du ikke kan nå at få en snack, inden du skal ud af døren
  • Du vil have et sundt mellemmåltid
  • Et ekstra boost inden din træning er tiltrængt
  • Din krop har brug for protein efter træning

Er du på udkig efter ekstra meget protein, kan det være, vores proteinpulver også er noget for dig.

Køb proteinbarer lige her: Hav altid en proteinbar fra IN2ZYM med i tasken

Hos IN2ZYM finder du nøje udvalgte og velproducerede proteinbarer fra både vores eget brand såvel som andre brands, der lever op til vores standarder.

Så dyk du ned i vores forskellige smagsvarianter – vi er sikre på, at du finder noget, der falder i din smag. 

Har du brug for hjælp med din ordre, eller har du spørgsmål til os? Giv os et kald på 20 72 33 83, eller send en e-mail på info@in2zym.com