Viser alle 3 resultater

Protein Isolat


In2zym Protein Isolate er proteinpulver af valleproteinisolat. Det indeholder 93-95 % whey protein – eller valleprotein, og er derfor den type whey proteinpulver med det højeste indhold af protein. Når du træner, har din krop brug for masser af protein, og mange har brug for mere end den anbefalede mængde. En nem måde at få en tilstrækkelig proteinholdig kost på er ved at supplere dine måltider med proteinpulver.

Isolat proteinpulver er et populært valg for dem, der gerne vil have den reneste form for protein og sætter pris på et lavere indhold af laktose og fedt. Kombinationen af det høje niveau af protein og det lave indhold af laktose og fedt gør, at whey isolat proteinpulver optages hurtigere end andre typer whey proteinpulver. Det gør det perfekt til en post-workout shake eller blandet i en skål skyr efter træning, så din krop lynhurtigt optager den næring, den har brug for efter et hårdt træningspas.

Whey isolat proteinpulver indeholder alle de aminosyrer, du har brug for, samt et højt niveau af forgrenede aminosyrer, som er de mest effektive til opbygning af muskelmasse og restitution efter træning. Du kan bruge det som kosttilskud til dit vægttab eller træning, eller hvis du vil have hjælp til at beholde din muskelmasse, når du går ned i træningsdage eller taber dig.

In2zyms Protein Isolate proteinpulver har tidligere heddet Isolight. Så hvis du skal have genopfyldt dit lager af in2zym Isolight protein, er det Protein Isolate, du skal kigge efter. Det er samme høje kvalitet og samme indhold, men med forbedret smag.

Hvad er isolat?

For at starte helt overordnet er whey, eller valle, et biprodukt af mælk, der indeholder protein. Det undergår en filtreringsproces, der giver to typer whey protein: isolat og koncentrat.

Isolat har den længste filtreringsproces, og er derfor et renere produkt med et højt indhold af protein. Det skyldes, at whey isolat får fjernet det meste fedt og laktose i filtreringen, hvilket betyder, at der hovedsageligt er rent protein tilbage i slutningen af processen. Når det laves om til proteinpulver, er det ofte den dyreste variant, fordi det er det reneste proteinprodukt, du kan få.

Den anden type whey protein er koncentrat, som er det, du finder i de fleste varianter af whey proteinpulver. Det gælder også for vores WHEY100 proteinpulver, der dermed indeholder mere laktose og fedt og mindre protein end Protein Isolate. Det er til gengæld billigere end isolat proteinpulver, og det højere niveau laktose og fedt betyder ikke, at du går på kompromis med dit vægttab eller din cutting fase, da det stadig er forholdsvis lavt.

Få mere protein og mindre fedt og laktose

Hvis du ikke vil gå på kompromis med kvalitet over prisen, er isolat proteinpulver perfekt for dig. Prisen er højere, blandt andet fordi proteinet er mere rent end whey proteinpulver. En fordel ved isolat er også, at der er mindre fedt i. Generelt er der 4-7 % fedt i vallekoncentrat, mens valleisolat typisk har 1-1,5 % alt efter varianten. Det er ikke, fordi koncentratets fedtindhold sammenlignet med andre produkter er højt, men i forhold til isolatets indhold er der en stor forskel.

Hvis du bulker, cutter eller bare helt grundlæggende er i gang med et vægttab, er Protein Isolate en god måde at holde øje med, hvor meget fedt du får i din kost. Bruger du isolat proteinpulver behøver du ikke være bekymret over at få for meget fedt ind i kosten fra for eksempel din post-workout proteinshake. Du kan i stedet fokusere på det fedt, du får gennem dine daglige måltider.

Bruger du proteinpulver udelukkende for at booste dit proteinindtag, er det også mere effektivt med Protein Isolate. Her får du det rene protein på næsten 100 %, i stedet for at det i højere grad er blandet med både fedt og laktose, som det er tilfældet med proteinpulver af vallekoncentrat.

Whey isolat til laktoseintolerante

Det lavere indhold af laktose i whey isolat er en stor fordel for laktoseintolerante. Hvor WHEY100 med sit valleproteinkoncentrat med et højt indhold af laktose kan udgøre et problem for mange laktoseintolerante, er Protein Isolate med sit lave indhold muligt at indtage for mange med denne intolerance. Hvis du i høj grad er laktoseintolerant, bør du dog heller ikke kaste dig ud i whey isolat, men hvis du ved, at du kan håndtere mindre mængder, er det ideelt for dig.

På samme måde som med fedtindholdet er det filtreringsprocessen, der gør, at isolat proteinpulver har en begrænset mængde laktose. Det er en god måde at få fordelene ved whey protein uden at få ondt i maven eller opleve andet ubehag, hvis du ikke kan tåle høje mængder laktose.

Isolat i en proteinshake

Protein Isolate findes i de tre mest populære smagsvarianter: vanilje, jordbær og kakao. Alle varianterne har et lavt laktose- og fedtindhold og et højt proteinindhold. De passer desuden alle tre rigtig godt i en friskblendet smoothie. Det er en genial måde at supplere et mellemmåltid med protein! Blend for eksempel vanilje eller jordbær med frosne eller friske bær, og chokolade med frosne bananer.

Eftersom whey isolat proteinpulver optages hurtigere i kroppen end andre typer proteinpulver, er det ideelt at bruge efter træning, hvor det kan være rart at få et skud energi. Proteinshakes med whey isolat kan for eksempel forberedes hjemmefra, så du har tilbehør som en shaker med i træningstasken med et scoop proteinpulver. Så fylder du blot shakeren med koldt vand, når du har trænet, shaker, og nyder de mange proteiner, der fylder din krop med energi.

3