Viser alle 3 resultater

Protein Isolat Colostrum


Hvis du træner med høj intensitet, træner flere gange om dagen eller er eliteudøver, er in2zym Protein Isolate Colostrum udviklet lige til dig. Colostrum pulver har et højt indhold af vækstfaktorer, forgrenede aminosyrer og protein, samt et lavt indhold af fedt og laktose. Kombinationen er optimal til restitution af muskler og muskelopbygning, samtidig med at det booster fedtforbrændingen.

Med et colostrum tilskud til din almindelige kost sætter du gang i din fedtforbrænding, så din krop tærer på dine fedtdepoter i stedet for først at tære på musklerne. Er du for eksempel i gang med et vægttab, kan det være svært at opbygge muskler. Vægttab kræver kalorieunderskud, mens muskelopbygning kræver kalorieoverskud. Isolate Colostrum er en god løsning til at sikre, at du ikke taber muskelmasse, mens du samtidig får et godt skud protein, vitaminer, mineraler og antistoffer.

In2zym Isolate Colostrum består af 95 % valleproteinisolat og fås med smagene jordbær, vanilje og chokolade. På grund af det lave indhold af laktose, kan laktoseintolerante, der godt kan tåle små mængder laktose, med fordel indtage Isolate Colostrum. Læs med nedenunder og find ud af, hvorfor du bør investere i in2zym Isolate Colostrum pulver, og bliv klogere på, hvad det gør ved din krop og træningsresultater.

Hvad er colostrum?

Et andet ord for colostrum, eller kolostrum, som det også staves, er råmælk. Når vi skal forklare, hvad colostrum er, kan det hjælpe lidt på forståelsen at bruge det mere hverdagsagtige ord råmælk.

Når en ko har kælvet, producerer den råmælk de første 48 timer. Denne særlige slags mælk indeholder masser af vækstfaktorer og antistoffer, der er gode for kalven – og for os, viser det sig. Den fedtprocent der er i råmælk, er desuden ganske lav, samtidig med at der er et højt niveau af kulhydrater, proteiner og som sagt antistoffer.

Råmælk har desuden et højere indhold af vitaminer end almindelig komælk. Blandt andet indeholder råmælk vitamin A, B, C, D og E samt forskellige mineraler og som sagt makronæringsstoffer – fedt, kulhydrater og proteiner.

Forskellen mellem Protein Isolate og Protein Isolate Colostrum

In2zyms Protein Isolate proteinpulver og WHEY100 minder på mange områder om Protein Isolate Colostrum. Det handler blandt andet om et højt indhold af protein og tilstedeværelsen af de andre vigtige makronæringsstoffer fedt og kulhydrater – som forresten varierer i indholdsniveau for isolat og whey protein.

Der er dog nogle vigtige områder, hvor Protein Isolate og Protein Isolate Colostrum adskiller sig fra hinanden. Colostrum pulver indeholder til forskel fra de to andre typer proteinpulver også antistoffer og lactoferrin. Antistofferne, også kaldet immunglobuliner, er mere specifikt IgA, IgG og IgM, som bekæmper bakterier, virus og infektioner.

Isolate Colostrum pulver har derfor en god effekt på dit immunforsvar i perioder, hvor du træner meget intenst. I disse perioder er du ofte mere modtagelig for sygdomme, fordi din krop er presset og bruger energi på andet end at bekæmpe virus og bakterier.

Colostrum til effektiv muskelopbygning

Som nævnt indeholder colostrum vækstfaktorer, der har en effektiv virkning på muskelopbygningen. På samme måde som Recovery proteinpulver medvirker colostrum pulver også til at restituere musklerne efter en hård træning, så du er hurtigere klar til næste træningspas uden at miste noget af din præstationsevne. Det skyldes, at Isolate Colostrum pulver har et højt indhold af de forgrenede aminosyrer isoleucin, leucin og valin, der også kendes som de tre "muskelproteiner".

Du kan tage in2zym Isolate Colostrum på alle tider af dagen som et kosttilskud til en sund og varieret kost eller som et mellemmåltid. Vi anbefaler dog, at du drikker en colostrum shake inden for en time efter din træning. Det giver et ordentligt skud energi til musklerne og kroppen, restituerer dine muskler hurtigere og gør dig klar til dagens næste gøremål. En colostrum proteinshake indeholder alt det, du har brug for, når du gerne vil øge din rene muskelmasse og forbrænde kropsfedt i stedet for muskler.

Ryst 30 g Isolate Colostrum pulver sammen med 250-300 ml koldt vand eller mælk, og lad blandingen trække nogle minutter, før du drikker den.

3