Viser et enkelt resultat

Pre-Workout

159,95 DKK

Pre-Workout giver dig dét ekstra skud energi, du har brug for under træning

Vil du gerne yde dit absolut bedste under din træning? Du har sikkert hørt om PWO før, eller måske kender du det bedste under navnet Pre-Workout – fælles for dem er, at de kan være dét du har brug for, for at komme succesfuldt gennem din workout. 

En Pre-Workout er nemlig et smart supplement, der er lavet til at forbedre din atletiske performance under træning – og hvem vil ikke have det?

Vil du have et boost inden din træning? Så er det en PWO, du skal have fat i – og dem finder du lige her hos IN2ZYM.

Derfor skal du bruge et Pre-Workout som kosttilskud

Der er mange grunde til at bruge et Pre-Workout før din træning. Et Pre-Workout går ind og booster din energi, så du nemmere kan komme igennem din træning. Men den booster også din performance, så du kan give den en ekstra skalle. 

Så bliver det pludselig muligt at løbe dét længere, løfte dét mere eller at slå dén rekord. 

Hvad indeholder et Pre-Workout?

Et Pre-Workout kan være lavet på en blanding af mange forskellige ingredienser, der alle har til formål at booste og støtte dig under din træning, så du kan yde dit ypperste. 

Et Pre-Workout kan blandt andet indeholde:

  • Koffein til at booste dig og give dig mere energi
  • Kreatin til at give dig energi og øge din muskelmasse
  • L-arginin, som er nødvendig under proteinsyntese
  • Beta-alanin, som hjælper dine nervers signaler med at fungere

Hos IN2ZYM bruger vi udelukkende grundigt gennemtestede råvarer i vores produktion af produkter. Her på siden finder du både vores eget brand og produkter fra andre brands. Når vi tilføjer andre brands, gør vi det med omtanke og omhu, så du altid finder det bedste af det bedste her hos IN2ZYM.

Skal der (mere) væske til under træningen? Klik dig ind og se vores udvalg af drikkevarer her → 

Sådan indtager du Pre-Workout

Alt efter hvilket produkt du vælger, skal du følge produktets brugsanvisning. Her vil der ofte stå, hvor mange gram du skal blande op med vand og drikke. 

En Pre-Workout skal naturligvis drikkes inden din træning, så du får det boost, du trænger til – men læs på pakken, før du gør noget som helst. 

Bliv klar til den næste hårde træningssession med Pre-Workout

Her på siden finder du vores udvalg af Pre-Workout. Vores største prioritet er at give dig effektive produkter, der hjælper dig og din performance. Derfor forhandler vi både produkter fra vores egen, danske produktion samt produkter fra andre mærker. 

Bestil for over 299 kroner, og få fri fragt. Vi sørger desuden for hurtig dag til dag-levering. 

Har du spørgsmål til vores produkter, eller har du brug for hjælp? Du kan ringe til os på 20 72 33 83 eller skrive til info@in2zym.com