Viser alle 5 resultater

Pre-Workout

TILBAGE PÅ LAGER
SPAR 5%
SPAR 5%

Vil du gerne yde dit absolut bedste under din træning? Så er det vigtigt, at du ikke mister gejsten undervejs og må stoppe eller gå ned i vægt på for eksempel squats eller bænkpres. Måske har du hørt om Pre-Workout før – det kan også være, at du kender det under navnet PWO. Det kan være lige det, du har brug for til at komme succesfuldt gennem din workout.

In2zym Pre-Workout pulver består af koffein og en særlig blanding aminosyrer, der hjælper dig til at præstere bedre, når du træner. Koffeinen giver dig energi og styrker din koncentrationsevne, så du giver dig selv fuldt ud gennem hele din træning. Det er en smart måde at få hurtig energi før træning, hvis du føler dig lidt flad, eller ved, at du skal præstere ekstra meget.

Vil du have et energiboost inden din træning? Så er det PWO, du skal have fat i. Læs mere nedenunder om, hvorfor det er et super supplement til din træningsplan og andre kosttilskud som proteinpulver og diverse produkter til muskelopbygning. Vores kroppe er komplekse, og derfor kan vi også have brug for mere end én type kosttilskud, når vi træner, for at nå vores forskellige mål.

Få et energiboost og bliv klar til træning

Energipulver til træning er mere komplekst, end det lyder. Pre-Workout kan være lavet på en blanding af mange forskellige ingredienser, der alle har til formål at booste og støtte dig under din træning, så du kan yde dit ypperste. In2zym Pre-Workout pulver indeholder:

  • Koffein til at booste dig og give dig mere energi
  • L-arginin, som er nødvendig under proteinsyntese
  • Beta-alanin, som hjælper dine nervers signaler med at fungere
  • L-tyrosin, der hjælper dig med at holde fokus og være motiveret

Sat sammen fungerer disse aminosyrer og koffein som en fremragende energibooster, så du har energi nok til at give den hele armen i resten af din træning. Det er især koffeinen, du skal lægge mærke til i dit Pre-Workout. Det er det, der hjælper dig med at holde koncentrationen oppe og energien i kroppen kørende, selv i udholdenheds- og styrketræning.

Du kan også tage en energidrik før træning. Vi har flere typer drikkevarer, som du kan bruge før og efter træning. Snup en energidrik, så du får mere energi til træning enten før, under eller efter. En anden god måde at holde energiniveauet oppe eller fylde glykogendepoterne efter træning, så du får et lille energiboost til resten af dagen, er ved at spise en in2zym proteinbar. Den giver dig nogle gode næringsstoffer samt et dejligt skud energi – og så smager det lækkert!

Bland PWO med kreatin for en større effekt

En anden energibooster er kreatin, som du med fordel kan tage sammen med PWO. Kreatin giver dig øget styrke og ydeevne samt øget muskelproteinsyntese og muskelvækst. Du kan klare mere under træning, når dine muskler er mættet med kreatin, og hvis du fylder dine depoter efter træning igen, hjælper det dig også med at restituere hurtigere. Lyder det bekendt? PWO kan meget af det samme, og derfor er det ideelt at supplere dit Pre-Workout pulver med kreatin.

Når du blander PWO med kreatin, giver du din krop en masse energi og hjælper dig med at træne hårdere og med mere intensitet. Det mest almindelige er at blande kreatin i din PWO shake, som du drikker før træning. Men du kan også gemme lidt af din daglige dosis, så du kan tage det efter træning og genopfylde dine kreatindepoter og fremme restitutionen.

Alt efter hvad dit mål er med din træning, er det bedste pre-workout pulver gerne tilsat kreatin, fordi det lige giver dig den ekstra energi sammen med koffeinen og aminosyrerne i vores PWO. Du kan også supplere med in2zym Isotonic Energy Powder, der er tilsat kulhydrater og elektrolytter, så du selv under en hård træning opretholder både energien og præstationsevnen.

Alt du skal vide om Pre-Workout til træning

Nedenunder kan du finde svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om Pre-Workout pulver. På den måde får du de vigtigste oplysninger, så du kan komme i gang med at effektivisere din træning med det energifyldte pulver.

Hvordan får muskler energi?

Hvis du skal have energi direkte i musklerne, er det især kulhydrat, du skal have gang i. Andre næringsstoffer går selvfølgelig også i musklerne, men kulhydrat er ekstra effektivt. Kulhydrater lagres som glykogen i dine muskler, og det er de lagre, du tager af, når du træner. Du bør derfor sørge for at få nok kulhydrater, så dine muskler har energi nok til et helt træningspas.

Det er lidt noget andet, når vi taler om, hvordan kroppen generelt får energi. Her er det blandt andet protein, der er i spil, men alle de vigtige næringsstoffer giver på hver deres måde energi. Når det kommer til protein, omdanner kroppen det til energi. Det er en af grundene til, at en proteinshake i forbindelse med træning er en rigtig god idé.

Hvad er Pre-Workout?

Pre-Workout er typisk en pulverform, som du blander med vand og drikker inden træning. Det giver dig et effektivt energiboost, så du bliver helt klar til at træne. Typisk indeholder Pre-Workout koffein, forskellige aminosyrer og vitaminer. Nogle indeholder også kreatin, og ellers kan du med fordel vælge at supplere med det. Kombinationen giver dig energi til musklerne, så du kan forbedre din ydeevne til tunge løft og udholdenhedstræning. Det udsætter din træthed, så du kan præstere mere og i længere tid.

Hvor længe virker Pre-Workout?

Det kommer an på sammensætningen af dit Pre-Workout pulver, men typisk skal du regne med mellem 1,5-3 timers virkning. Det kommer også an på, hvor høj en tolerance du har over for koffein. Med tiden vænner din krop sig mere til det, så du ikke får det samme rush som i starten.

Men hvornår skal du så tage det? Det tager omkring 30 minutter, før dit Pre-Workout er optaget i kroppen, så du kan mærke effekten af det. Du bør derfor ikke indtage det lige inden træning, men huske at gøre det i god tid forinden.

Er der bivirkninger ved Pre-Workout?

Hvis du overdoserer dit Pre-Workout pulver, kan du opleve bivirkninger som kvalme og maveproblemer. Det skyldes koffeinen i pulveret. Du kender det måske fra dit daglige indtag kaffe – maven kan godt drille lidt, hvis du drikker alt for meget. Desuden kan du opleve hovedpine og søvnproblemer – igen på grund af koffeinen.

Især koffeinens virkning på din søvn er vigtig at have in mente. At være frisk og udhvilet har nemlig stor indflydelse på din præstation i fitnesscentret, og hvis du tager Pre-Workout for sent på dagen, når din krop måske ikke at forbrænde koffeinen, så du får svært ved at falde i søvn.

5