Om os

 
IN2ZYM er en dansk virksomhed med speciale i ernæringsprodukter målrettet en sund og aktiv livsstil.
 
Ikke alle ernæringsprodukter eller kosttilskud er lige gode. Der er således stor forskel på renhed, sammensætning og optagelighed af forskellige udgaver af den samme råvare eller det samme aktive stof, afhængig af hvordan det er fremstillet.
 
Vores mission har fra starten været at tilbyde videnskabeligt velfunderede ernæringsprodukter med en unik sammensætning og et højt niveau af sikkerhed for kvalitet, optagelighed og effekt.
 
Vi har håndplukket vores råvarer fra de bedste producenter rundt om i europa. Alle råvarer gennemgår en meget grundig vurdering, for at sikre at kvaliteten er 100% i orden, hver gang.

Blandt vores mange kunder er landsholdene i fodbold og håndbold.

Vision

IN2ZYM skal være den førende leverandør af sunde og effektive ernæringsprodukter til motionister, idrætsfolk og professionelle atleter i Danmark.

Mission

IN2ZYM udvikler, producerer og markedsfører sunde og effektive ernæringsprodukter fremstillet af råvarer af højeste kvalitet.

Værdier

– Vores produkter skal fremme sundhed og performance hos vores kunder.
– Vi tilbyder vores kunder markedets bedste service.
– Vi anvender kun råvarer af aller højeste kvalitet.
– Vores produkter skal være blandt de sundeste og mest effektive på markedet.
– Vi søger i størst mulig udstrækning at dokumentere effekt, sikkerhed og kvalitet af vores produkter.
 
Hvad siger vores kunder?

Jeg har under et træningsforløbet hvor min hensigt var at tabe mig brugt jeres isolight og kreatin for bedre forbrænding og for ikke at få ømme muskler, samt hurtigere at kunne restituere. Lige nu er jeg igang med min sidste performance da jeg efter vægttab er ved at bygge muskelmasse på igen. Jeg har været virkelig tilfreds med alle produkterne. Dertil komme at andre produkter giver mig en fornemmelse af at være oppustet og tung efter indtag og dette er ikke tilfældet med In2zym. Udover det har jeg til tider drukket jeres energidrik der er super fantastisk og frisk i smagen, samt indtaget jeres  proteinbarer, som smager fantastisk.
– Henrik Jensen

Som alle andre med et mål om at tabe sig, vil man aller helst den “nemmeste” vej. At bruge bio-factor er ikke den hverken nemme vej eller løsning, men det er et super supplement til en sund livsstil. Havde brugt creatine før jeg blev anbefalet Bio-factor, og blev så glad for skiftet, for kunne mærke min forbrænding blev bedre, samt at muskelmassen blev større. Jeg slap for ophobning af vand i kroppen som creatin kan give, så virkelig et godt bytte selvom priserne også var noget andet. Ved at skifte til jeres produkter slap jeg også for uren hud, hvilket jeg er helt sikker på jeres renhed i produkterne var stor årsag til. Bio-factoren bruger jeg ofte i min shake med Isolight for at få det hele, og virkelig et supplement jeg har været og stadig er meget glad for.
– Kristoffer Hansen
 

Igennem mine mange år som top bokser, har jeg afprøvet næsten alle produkter på markedet, også med udgangspunkt i at spare penge, men er hver eneste gang kommet tilbage til Performance og Biofactor fra In2zym. Jeg vil på ingen måde længere byde min krop ikke at få det aller bedste. Jeg er 47 år gammel og fornylig slog jeg verdensrekorden i armstrækninger på knoerne i et minut med 92 reps. Når folk spørger hvordan jeg stadig kan gøre dette, er svaret helt klart pga. Performance som har en utrolig virkning på min yde evne og kan på det kraftigste anbefale dette til alle som ønsker at indtage det bedste på markedet.
– Leon Holbæk (tidligere professionel bokser, og dansk mester)