Katrine Nim Bruhn

Hej, mit navn er Katrine Bruhn og jeg dyrker olympisk vægtløftning på højeste plan i Danmark. 

Jeg er 26 år, oprindeligt fra trekantsområdet men nu bosat i Odense, hvor jeg træner, driver en virksomhed som personlig træner samt læser Idræt og Psykologi på SDU og KU.  

Jeg har travlt i hverdagen. Nogle gange så travlt at det kan være en udfordring at følge med. Derfor er det fantastisk at have lette løsninger til de helt travle dage, hvor der ikke altid er tid til at få spist de mest proteinholdige mellemmåltider. Her er det vigtigt for mig med tilskud af højeste kvalitet og jeg mener bestemt In2Zym er det produkt på markedet som er af den lækreste kvalitet!

Mine sportslige målsætninger

Mine mål for fremtiden er store… jeg vil nå så langt som jeg overhovedet kan i denne sport og jeg vil kæmpe for det med alt hvad jeg har lært!

Helt specifikt er målene for 2018 at jeg både til EM, NM og VM skal placere mig bedre end de forrige år. Udover det vil jeg til nordiske mesterskaber for alvor tage kampen op imod mine to konkurrenter fra Norge, som de sidste to år har taget hhv. 1.- og 2.-pladsen. I år skal jeg have mere en bronze!

Sidst men ikke mindst er et af mine mål med min sportskarriere at være et forbillede for sporten og skabe en forskel for vægtløftning i Danmark. Jeg elsker min sport og jeg ønsker at være med til, at mange flere opdager, hvor fantastisk en sport det er!

Min træning 

Jeg træner ca. 5-6 gange ugentligt af ca. 2 timers varighed. Min træning består dels af en masse teknisk træning, tunge træk og stød samt en masse styrketræning.

Min træning er hård kost for kroppen, men jeg har indtil videre formået at kunne holde mig skadesfri. Dette skal jeg blive ved med og derfor er det fantastisk at være med på Team In2Zym, som hjælper mig med at få de essentielle proteiner, så jeg kan blive endnu stærkere i mit år 2018!