Allan Jensen

Navn: Allan Jensen

Sportsgren: Crossfit og ekstremsport

Alder: 29 år

Bopæl: 6000 Kolding

 

Største sportslige præstationer:

– Deltaget til EM i Crossfit 2015 og 2016

– Nr. 6 til Crossfit Open i Danmark 2017

– Har derudover lavet Ironman, Løbet Marathon og roer i dobbeltsculler

 

Mål for fremtiden: 

– Præstere godt og gerne bedre end 2017 til Crossfit Open 2018

– Deltage til de store konkurrencer i DM og internationalt

– Udføre en Ironman i mellemtiden

 

Beskriv meget gerne hvor meget du træner, hvordan du træner og giv gerne fifs og gode råd til læserne

Da jeg er selvstændig med uaim.dk og snart færdiguddannet økonom, planlægger jeg min træning grundigt, så jeg får størst udbytte ud af tid og energi. Jeg sørger for at træne ca. 10 timer om ugen, fordelt over vægtløftning, trailløb, crossfit, svømning og roning.

For mig så handler træning om at have det sjovt, være glad og kunne konkurrere. Derfor så laver jeg altid mine programmer fra dag til dag, så jeg mærker hvad jeg har lyst til og hvad jeg tænker jeg i dag skal fokusere på.

På den måde så kommer det uventede til at tænde en glød i mig, og jeg formår at give mig altid 100% til hver træning.

Jeg har tidligere stiftet bekendtskab med specialstyrkerne i Forsvaret og har altid elsket at arbejde med det mentale pres, man kan udsætte sig selv for.

Jeg tror på at vi mennesker kan meget mere end vi tillader os selv, grundet tid eller dårlige erfaringer og derfor gælder det bare om at ville/tude udvide sin komfortzone.

Hvis du elsker det du laver eller det du sætter dig for så bliver du også straks bedre.

Det er vigtigt at nævne, og det gælder alle steder, arbejde, træning eller familie, det handler om hvordan din forberedelse op til en stor konkurrence, præsentation ecc. Er – det er ikke nødvendigvis selve konkurrencen der er baggrund for det du laver. Det er processen der er vigtig. Det er her vi lærer.

 

3 råd jeg kan anbefale efter selv at mærke forskellen:

Når jeg træner, så arbejder jeg meget ud fra 3 punkter:

– naiv

– tillid

– vilje

Jeg tror på og har selv erfaret, at hvis jeg er naiv og ikke lytter på hvad andre siger, så kan jeg mere og det har bevist at jeg har gennemført de mål jeg har sat mig for. Dernæst er det vigtigt at jeg har tillid til mig selv og tror på min egen træning er den rigtige måde at gøre det på, for at blive bedre. Dvs. når det virkelig gælder, så bliver jeg aldrig i tvivl på mig selv, jeg sætter mig ned og løfter det jeg ved jeg kan.

Til sidst arbejder jeg efter en vilje til at vinde og en vilje til at præstere så godt jeg kan. Dermed får jeg lov til at nyde processen og kan glæde mig hver gang jeg er til konkurrence, uden at gå rundt og føle stres og mangel på evne.

Beskriv her hvorfor du tager kosttilskud, og specielt hvad du får ud af det

Jeg har de sidste 10-12 år taget kosttilskud, da jeg mener at det er min pligt overfor min krop at give den de fornødne vitaminer den har brug for. Eftersom at jeg behandler min krop som jeg gør og udsætter den for tunge og krævende bevægelser, ved jeg hvor nødvendigt det er. Jeg ser kosttilskud som smørelse på maskinen for at den skal kunne løbe hurtigere rundt, uden at risikere diverse skader.

Derudover mærker jeg en stor forskel på min restitution og søvn.

Jeg kan i den grad anbefale ReconPharma. Som sagt så har jeg benyttet mig af diverse kosttilskud igennem tiden, men med ReconPharma kunne jeg mærke en betydelig forskel allerede fra start på b.la. min søvn.

På nuværende tidspunkt bruger jeg ivrigt Energy +, Multi + og Mineral +.

For mit vedkommende så går jeg meget op i hvad jeg spiser og jeg spiser efter en bevist ”Faste” ordning som jeg er blevet informeret om af min gode ven som er læge for nogle år tilbage. Derfor er det rart at indtage mine vitaminer hver morgen fra ReconPharma og mærke at når jeg tager en tur i svømmehallen eller træner oppe i mit lokale Crossfit center, så føles min krop klar og frisk.