Viser et enkelt resultat

Kreatin


Giv din krop de bedste forudsætninger: Kreatin til muskelopbygning og styrke

Som professionel atlet eller hyppig motionist ved du, hvor svært det kan være at opbygge muskelmasse. Det er ikke altid nok blot at spise varieret og dyrke motion, hvis du har et helt bestemt mål, du vil bevæge dig imod. Heldigvis findes der kosttilskud, som kan give dig det sidste skub i den retning, du vil i.

På siden her finder du det mest effektive og et af de mest populære supplementer, der hjælper med at øge din muskelmasse og styrke: Kreatin. 

Hvad er kreatin – og hvorfor skal du bruge det?

Kreatin er et af de bedste - hvis ikke det bedste - kosttilskud til dig, der vil forbedre din styrke og performance. 

Men hvad er kreatin helt præcist? Kreatin er et stof, der findes naturligt i vores allesammens muskelceller. Kreatin hjælper vores muskler med at lave energi, når vi er midt i at løfte tunge vægte eller højintensitetstræning. 

Er du atlet, bodybuilder eller anden slags idrætsfolk, har du sikkert hørt om kreatin før. Det er nemlig et helt grundlæggende produkt i branchen, som mange bruger. 

Kreatin booster dig på adskillige måder

Tager du regelmæssigt kreatin som kosttilskud, kan det hjælpe dit helbred og din performance på mange måder. 

Kreatin hjælper dig med at opbygge muskelmasse på mange måder:

  • Kreatin gør det muligt at arbejde mere eller under større pres for hver enkelte træning
  • Kreatin forbedrer dine satelitcellers evner til at sende signaler
  • Mængden af anabolske hormoner i kroppen stiger
  • Det hæver mængden af vand i dine muskelceller, som får dine celler til at blive større
  • Det reducerer mængden af protein, der normalt nedbrydes under træning

Tag eventuelt også et kig på vores andre muskelopbyggende produkter lige her.

Vores kreatin er veldokumenteret og effektiv: Du kan stole på os

Hos IN2ZYM har vi i årevis fremstillet produkter til idrætsfolk, hvad end det er helt professionelle atleter eller til dig, der er ambitiøs motionist. Alle vores produkter er fremstillet med nøje udvalgte råvarer, som er fuldstændig gennemtestede – og derfor i en kvalitet, som vi kan stå inde for. 

Hvordan bruger du kreatin?

Kreatin kan bruges på mange måder, men mængden er altafgørende, når du skal indtage den. Du kan indtage kreatin både før, under og efter din træning.

Det anbefales at tilsætte 3 gram kreatin i en kulhydratsopløsning. Du bør ikke overskride den daglige, anbefalede dosis på 3 gram. 

Opbyg dine muskler med kreatin i topkvalitet

Er det kreatin, du er på udkig efter, er du landet det helt rette sted. Hos IN2ZYM forhandler vi både vores helt egen linje såvel som effektive produkter fra andre nøje udvalgte mærker. 

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 20 72 33 83 eller e-mail info@in2zym.com – så vender vi tilbage så snart, som vi kan.