KOM AF MED MORMORARMENE

De færreste ønsker mormorarme, men mange har dem

Mormorarmen er et klassisk tegn på, at du har siddet stille lidt for længe, så det er på tide at komme op af sofaen.

Mormorarmen kendetegnes ved, at overarmen har fået en noget større andel af fedt end muskler. På undersiden af armen sidder tricepsmusklen og på oversiden bicepsmusklen. Hvis ikke disse to muskler aktiveres tilstrækkeligt, bliver de betydeligt mindre med tiden. Det betyder en slappere hud og større fedtakkumulering på området. Mange kender det også som vinkefedtet, der blafrer, når man vinker. Men dette er helt normalt.

Hos LinusPro har vi samlet de bedste guldkorn til dig, så du nemt kan tage kampen op mod dine mormorarme!

Spis sundt og varieret

En sund og varieret kost er helt essentiel for en sund og flot krop. Spis efter de officielle kostråd, og så er du godt på vej. En sund og varieret kost dækker dig ind på både makro- og mikronæringsstoffer samtidigt med, at du får et godt indtag af kostfibre og andre essentielle nærringstoffer. På den måde forsyner du din krop med de nødvendige byggesten, så alle biologiske processer fungerer optimalt, og det er altafgørende for dit velvære. De officielle kostråd bygger på veldokumenteret faglig viden og lyder:

  • Spis frugt og mange grøntsager
  • Spis mere fisk
  • Vælg fuldkorn
  • Vælg magert kød
  • Spis mindre mættet fedt
  • Vælg magre mejeriprodukter
  • Drik vand
  • Spis mindre sukker
  • Spis mad med mindre salt

Er det lidt for uoverskueligt selv, at skulle styre hvad du indtager? Så giver LinusPro en hjælpende hånd. Hvis du vil give dine fedtdepoter kamp til stregen, så klik ind på LinusPro Kostplaner her, og få en skræddersyet kostplan.

Vink farvel til fedtet!

Mange kvinder er bange for, at få for store og muskuløse arme ved at træne dem. Det kommer ikke til at blive et problem, medmindre du har gener som en superhelt.

Langt de fleste af dem, som træner, har ét problem til fælles: muskelmassen kommer ikke hurtig nok. Så de fleste vil undre sig, hvis du har det modsatte problem.

Gennem træningenen af dine mormorarme opnår du en masse fordele. Træningen af dine arme vil selvfølgelig øge din muskelmasse, men ikke overdrevet, med mindre du træner efter det. Derfor opnår du nemmere et skarpere og mere tonet look, hvis du opnår en større muskelmasse. Den større muskelmasse ser ikke blot bedre ud, den øger samtidigt også din forbrænding. Mere muskelmasse kræver mere energi. Dette gælder både under og efter træning. Ved at træne dine arme, øger du forbrændingen for hele kroppen, da punktforbrænding ikke er en realitet.

Det modsatte gælder dog også med træning af andre kropsdele. Løber du en tur, forbrænder du også fedt fra dine arme. Derfor er det en god idé, at træne hele din krop med både under- og overkropsøvelser, så du samtidigt balancerer din muskelmasse og -styrke. Men for at komme af med mormorarmene, er det selvfølgelig biceps og triceps, som skal være fokuspunktet under din træning. Suppler meget gerne din styrketræning med en løbetur eller en gåtur, da alt form for konditionstræning er godt for din fedtforbrænding.

Så er der ikke lang tid til, at du får dine flotte arme.