INTRODUKTION AF NICOLAI SJØGREEN – CROSSFIT ATLET

Navn:

Nicolai Sjøgreen

Instagram:

SJOGREEN3219

Alder:

28 år

Profession:

Arbejder som inklusionspædagog, kontaktperson og CrossFit coach.

Præsentation:

Jeg har trænet CrossFit siden slutningen af 2009 i Butchers Lab. De sidste to år med konkurrencer. Er medlem af Team Butchers’ elitehold.

Bedste konkurrenceplaceringer:

Christmas Challenge 2013 – nr. 2 med Allan Jensen

Hillerød 2014 – nr. 1 med Jasmin Pelo

CrossFit 2400 i 2014 – nr. 1 med Tays El-Souki

CPH Throwdown 2014 – nr. 4 med Allan Jensen

Showdown 2.0 2014 – nr. 3 med Jasmin Pelo og Maj-Brith Rasmussen

Dansk Fitness Liga 2014 – nr. 4 med Jasmin Pelo

Jeg har altid været den stærke dreng, men samtidigt altid skulle passe ekstremt på, hvad jeg indtager af mad. De gange jeg har haft det bedst og været mest fit, har jeg levet efter Paleo 2.0 samt intermittet fasting 16/8 – dvs. Jeg giver mig selv et ”spisevindue” på 8 timer dagligt, i mit tilfælde fra kl. 11-19.

Af kosttilskud anvender jeg BCAA, kreatin, WHEY-ISO, Hydro-Pro, Protein-Energy uden sukker, M3 fra Pure Pharma (ZMA), C, D, Multivitamin og fiskeolie. LinusPro gør det nemt for mig, da jeg ved, at det er top kvalitetsprodukter, som jeg putter i kroppen. Folk siger ofte, ”protein er protein” – men jeg er af den overbevisning, at der er stor forskel – derfor var det ikke svært at sige ja tak til jobbet som ambassadør for LinusPro.

Min fremtidsambition med CrossFit er at gøre det godt på den danske scene og hele tiden forbedre mig. Skulle jeg en dag bliver dygtig nok, ville det være en fed oplevelse at komme til Regionals.