Viser et enkelt resultat

Electro Tabs


Electro Tabs: Boost din indsats under træning

Som engageret motionist eller professionel atlet ved du helt sikkert selv, at der både er de gode og de dårlige dage. På de gode dage falder alt på plads, og det hele kører som smurt. På de dårlige dage kan du knap nok nå dit gennemsnit, og motivationen er dalende – og efter en dårlig dag, er der absolut intet overskud.

Undgå problemstillingen ovenfor ved at gøre de dårlige dage meget bedre: IN2ZYM Electro Tabs sørger nemlig for at holde din træthed i skak. 

Hvad sker der i kroppen, der gør dig træt?

Under træning sveder langt de fleste. Og når du sveder, mister du både vand og elektrolytter i kroppen. Både elektrolytter og vand er en essentiel del af at få tingene til at fungere i din krop, og du skal derfor sørge for at holde kroppen hydreret.

Af den grund har vi fremstillet tabs, som sørger for at give dig energi, elektrolytter og vitaminer, som din krop har brug for, når du træner – og det betyder, at du kan vinke farvel til trætheden og i stedet sige goddag til energi og overskud gennem hele din træning. 

Hvad er Electro Tabs, og hvordan virker de?

Electro Tabs er små tabletter, du opløser i vand. Alt efter den tab, du vælger, får du en brusetablet med indhold af gode sager. 

Vores tabs indeholder som oftest nogle vitaminer, mineraler, elektrolytter og lidt koffein, som alle booster dig under din træning. 

Har du ikke altid vand til rådighed, eller mangler du tålmodigheden til at stå og blande vand og brusetablet? 

Klik dig ind her, hvor du kan se vores udvalg af energibarer → 

Hos IN2ZYM får du produkter, der booster din performance

Det kan være svært at finde rundt i en verden fyldt med kosttilskud og supplementer, der alle lover det ene og det andet. Derfor sørger vi for at være gennemskuelige, så du ved præcis, hvad du får, når du bestille fra IN2ZYM. 

Vi har vores helt egen produktion i Kolding, hvor vi udelukkende bruger råvarer, vi nøje har udvalgt, inspiceret og testet, inden de kommer i brug. Du kan derfor trygt stole på et produkt, når du ser navnet IN2ZYM på det. 

Giv dig selv et ekstra skud energi – få fat i tabs til de hårde dage her

Electro tabs, og alle andre kosttilskud vi sælger hos IN2ZYM, kan selvfølgelig aldrig erstatte en sund og varieret kost. Men det skader ikke at have tabs med i tasken som et supplement, når du har en træls dag. 

Har du brug for hjælp eller vejledning? Så kontakt os endelig. Du kan kontakte os på 20 72 33 83 eller info@in2zym.com. Så vender vi tilbage til dig, så snart vi kan. 

1