Viser alle 14 resultater

Drikkevarer

SPAR 25%
SPAR 25%
SPAR 25%
SPAR 25%
SPAR 27%
SPAR 27%
SPAR 43%
SPAR 43%
Økologisk
Udsolgt

Drikkevarer, der stiller tørsten og giver energi

Drømmer du om drikkevarer, der kan give dig dét ekstra skud energi før din daglige træning? Hos IN2ZYM har vi i årevis fremstillet produkter som drikkevarer og kosttilskud til idrætsfolk, professionelle atleter og motions-entusiaster i Danmark. 

Vi udvikler både vores egne drikkevarer, ligesom vi har udvalgt de bedste af de bedste drikkevarer fra andre effektive og performance-fokuserede brands.

På siden her finder du et væld af drikkevarer, som både holder dig hydreret og giver dig et ekstra skud energi

Energidrikke med gode ingredienser – som virker

Vi ved godt, at du garanteret ikke er fan af at gøre noget halvt. Det er vi heller ikke hos IN2ZYM. Derfor finder du udelukkende effektive kvalitetsprodukter på vores side. 

Vores egne produkter er fremstillet med håndplukkede råvarer fra rundt omkring i Europa – og de forskellige råvarer gennemgår en grundig vurdering, før de overhovedet kommer ind på vores lager i Risskov. 

Er du interesseret i produkter, der også kan hjælpe dig med din udholdenhed? Så tag et kig på vores helt eget Endurance-udvalg.

Hvor meget væske skal du drikke dagligt?

Vores kroppe består af omkring 60 procent vand. I løbet af en dag mister vi meget vand fra kroppen gennem sved og urin. Så for at forhindre dehydrering, skal du drikke rigeligt med væske. 

Det er svært at sige, hvor meget du som person skal drikke. Der er stor forskel på, hvor meget du skal drikke som stillesiddende kontoransat sammenlignet med en professionel atlet i intens træning. 

Tommelfingerreglen siger 2 liter vand om dagen, men det optimale væskeindtag varierer fra person til person. 

Hvornår er det et godt tidspunkt at drikke en energidrik?

Der er mange tidspunkter i hverdagen, hvor en energidrik kan være rar at have med i tasken. Det handler blandt andet om de dage, hvor træningen synes ekstra hård, eller hvor den bare skal have et ekstra skub for at opnå en ny PB.

Men energidrikke kan også være rare at have på farten, hvis du har en lang dag på arbejdet, eller hvis du skal ud at rejse – der er altså mange tidspunkter, hvor et skud energi kan gøre forskellen.

Energigivende og velsmagende drikkevarer fra IN2ZYM – klik dem hjem lige her

Her på siden kan du finde et hav af nøje udvalgte og professionelt fremstillede drikkevarer til dig, hvor sporten fylder i din hverdag. Så hvad end du har behov for et boost i energi eller at få dit daglige vandindtag, så finder du et væld af drikkevarer her.

Har du behov for hjælp, eller har du et par spørgsmål? Ring på 20 72 33 83, eller send en e-mail til info@in2zym.com

14