Viser et enkelt resultat

Bio Factor


Muskelopbygning er for mange hovedmålet med at svede og pruste i fitnesscentret flere dage om ugen. Man kommer dog ikke sovende til større og mere lean muskler – det kræver hård træning og en kost, der er skræddersyet til dine mål. Både nybegyndere og garvede træningsentusiaster kender proteinpulver og ved, hvor vigtigt det er for at få en god effekt af din træning. Din krop har brug for en større mængde protein, når du træner, og det er nemmest at opnå med proteinpulver, som du nemt kan lave til en proteinshake eller blande i din skyr eller yoghurt til morgenmad.

Men hvor meget ved du om de andre kosttilskud, som din krop har godt af? Når du sigter efter at øge din muskelmasse, er det en fordel at supplere med mere end blot rene proteiner fra dit proteinpulver. Derfor har vi et stort udvalg af produkter til muskelopbygning, som du kan bruge selvstændigt eller i kombination med dit proteinpulver eller andre kosttilskud.

Vores in2zym Bio Factor pulver har et højt indhold af colostrum og glukose. Det øger din fedtforbrænding, hjælper dig med at restituere hurtigere, øger muskelvæksten og giver dig energi til din træning. Læs videre nedenunder og find ud af, hvilken virkning Bio Factor kan have på dine træningsmål.

Oplev fordelene ved colostrum

Nu har vi nævnt colostrum som en del af Bio Factor. Men hvad er colostrum, og hvorfor er det godt for min træning? Er du dybt inde i træningsverdenen, kender du måske allerede colostrum, men for de fleste er det et ukendt fænomen. Grundlæggende er colostrum et andet ord for råmælk, som er det, en ko producerer op til 48 timer efter kælvning. Fordi kalvene har brug for at vokse sig store og stærke, indeholder råmælk, og altså colostrum, et højt indhold af antistoffer og vækstfaktorer. Og det er noget, som vi også kan bruge til vores træning.

Når du indtager Bio Factor, sørger du med det høje indhold af colostrum for, at din krop forbrænder fedt, før den forbrænder muskelprotein. Colostrums vækstfaktorer hæmmer nedbrydningen af muskelprotein, der ellers foregår under og efter træning. Det er især en fordel, hvis du er i gang med et vægttab. Hvis du er i kalorieunderskud, er det dine muskler, der tages af først, og fedtet bagefter – når du supplerer med Bio Factor, sørger colostrummen for, at fedtforbrændingen starter først.

Er du i kalorieoverskud med målet om muskelopbygning, gør du allerede noget godt for din muskelmasse. Bio Factor giver et boost, så du får en endnu mere effektiv muskelvækst og hurtigere vil se resultater. Hvis du skal have hjælp til at holde dig i kalorieoverskud, og du stadig vil være sikker på at få de kosttilskud, du har brug for, kan du se på vores Recovery proteinpulver. Det giver dig de nødvendige makronæringsstoffer – fedt, kulhydrat og protein – og holder dig i kalorieoverskud. Du kan kombinere dit Bio Factor pulver med in2zym Protein Isolate Colostrum, der udover et højt indhold af colostrum også indeholder en tilstrækkelig mængde proteiner.

Både Recovery og Bio Factor er desuden med til at restituere dine muskler mere effektivt efter træning. Når du får tilført energi og mindsker ømheden, er du hurtigere klar til næste omgang med de tunge vægte.

Fyld dine glykogendepoter med Bio Factor

En vigtig del af din præstationsevne i fitness er dine glykogendepoter. Når du træner, frigives depoterne og giver dig energi. Men hvad sker der, når de er opbrugte? Så bliver du hurtigt træt, og du oplever måske at kunne løfte 5-10 kg mindre end normalt, og du må måske gå ned i repetitioner, fordi du simpelthen ikke har energi nok. Det er derfor vigtigt, at dine depoter er helt fyldte, inden du træner, og at de bliver fyldt igen bagefter.

Du kan spise en masse kulhydrater i løbet af dine træningsdage, men hvis du ikke vil ende med et stort kalorieoverskud, er Bio Factor en super løsning. Der er hele 7,4 gram kulhydrat pr. portion (8 gram Bio Factor pulver). Til sammenligning er der 2,4-3 gram pr. portion i WHEY100 proteinpulver (30 gram proteinpulver), alt efter hvilken smagsvariant du vælger. Det er derfor en ideel måde at få masser af kulhydrater, men uden at skulle spise et festmåltid af kulhydrater for at gøre din krop energisk og klar til at præstere maksimalt til træning.

1