Olivia Gram professionel tennisspiller

Olivia Gram
Professionel tennisspiller

Jeg startede med at spille tennis, da jeg var 6 år. Som 8-årig rejste jeg til München for at træne tennis i perioder. Da jeg blev 10 år trænede jeg videre i Paris. Jeg startede med at træne fuldtid, da jeg fyldte 13 år.

Siden har jeg trænet ca. 6-8 timer om dagen, hvor min daglige træning består af: Tennis, fysisk træning og yoga.

Her er det nødvendigt at jeg bruger IN2ZYM produkterne.

Mine mål er, at komme i top 500 i 2020 og top 300 i 2021 og top 100 i 2023 og blandt de 10 bedste i verden i 2024

Vinder af:

  • ITF Stavanger Open 2018 (single)
  • ITF Monastir Open 2018 (Double)
  • Dansk Mester Junior 2016 (Double)
Peter Anthony Bundgaard styrkeløfter og crossfitter

Peter Anthony Bundgaard
Styrkeløfter / Crossfitter

Jeg startede med at træne i en alder af 16 år.
Som 17-årig bænkpressede jeg 135 kg og dødløftede 175 kg.
Det var der, det gik op for mig, at jeg havde et talent udover det normale, hvad fitness angik.

Jeg lavede tilbage i foråret 2020 en uofficiel nordisk rekord i dødløft med en kropsvægt, der går ind under 66 kg klassen. Jeg løfter langt over dobbelt i kropsvægt i alle mine løft.

Jeg har et dødløft max på 265 kg, bænkpres max 160 kg og squat max på 160 kg

Min egen træning er rigtig funktionel og bygger på aspekter fra forskellige træningsmytologier – crossfit, styrkeløft, vægtløftning og gymnastik. Det er vigtig for både min træning, min coach og jeg, at jeg altid kan præstere optimalt og udøve optimalt til konkurrencer.

Til dagligt arbejder jeg som crossfitinstruktør og studerer ved siden af. Mit yndlings produkt hos in2zym vil 100% være deres BCAA. Jeg vil ikke have en træning uden den.

Katrine Nim Bruhn professionel olympisk vægtløfter

Katrine Bruhn
Styrkeløfter

Mit navn er Katrine Bruhn og jeg er på det danske landshold i Olympisk Vægtløftning. Jeg har deltaget ved VM, EM og NM siden 2016 og været med i kvallen mod OL i 2020 (2021). Jeg er indehaver af alle danske rekorder i min nuværende og tidligere vægtklasse (-53 kg (udgået vægtklasse) og -55 kg) og er dansk mester de seneste 4 år.

Jeg brænder for min sport og jeg brænder for at kunne være et forbillede for de unge i min sport, som forhåbentlig kan tage mine rekorder og lave endnu vildere resultater om 10 år!

Jeg har en travl hverdag med træning, studie og mit arbejde som selvstændig personlig træner og produkterne fra In2zym og LinusPro hjælper mig til at sikre et højt proteinindtag samt at jeg får de rigtige mængder vitaminer og mineraler på en nem og lækker måde!