Nicolaj Møller Madsen
Racerkører

Jeg en ung fynbo, som aldrig har lavet andet end at køre ræs. Jeg startede for 20 år siden i en gokart og kører i dag i en Audi GT med 615HK.

Race har altid fyldt alt. Motorsport er en dyr sport, så derfor har et kommercielt mindset altid været en afgørende fakta. Talent er desværre ikke nok, hvis du ikke har økonomien til at vise det frem. Derfor har det altid været en hård kamp at finde de økonomiske midler, når en sæson let løber op i over 2.000.000 danske kroner.

Som juniorkører ved Audi, kører du om at blive fabrikskører – altså ansat. Det betyder, at Audi vurderer, om du er en af de 8 bedste i verden til at repræsentere deres brand.

Mit mål inden 2020 er at blive fabrikskører for Audi.

Youssef Assouik
Verdensmester i thaiboksning

Til daglig træner jeg i den traditionsrige klub, Siam Athlete Nation, på Nørrebro. Her har jeg også fungeret som frivillig træner i børne- og ungdomsafdelingen, hvor jeg selv i sin tid startede. 

 

Ved siden af sporten er jeg ved at uddanne mig til socialrådgiver med en ambition om at arbejde med børn og unge i fremtiden, når jeg bliver færdig i 2019. Jeg arbejder også som personlig træner i thaiboksningsafdelingen.

 

Top 3 produkter:

Olivia Gram
Professionel tennisspiller

Jeg startede med at spille tennis, da jeg var 6 år. Som 8-årig rejste jeg til München for at træne tennis i perioder. Da jeg blev 10 år trænede jeg videre i Paris. Jeg startede med at træne fuldtid, da jeg fyldte 13 år.

 

Siden har jeg trænet ca. 6-8 timer om dagen, hvor min daglige træning består af: Tennis, fysisk træning og yoga.

Her er det nødvendigt at jeg bruger IN2ZYM produkterne.

 

Mine mål er, at komme i top 500 i 2020 og top 300 i 2021 og top 100 i 2023 og blandt de 10 bedste i verden i 2024

 

Vinder af:

  • ITF Stavanger Open 2018 (single)
  • ITF Monastir Open 2018 (Double)
  • Dansk Mester Junior 2016 (Double)