INZYM Ambassadør - Mark O. Madsen

Mark O. Madsen
MMA Fighter (UFC)

Mit navn er Mark O. Madsen. Jeg er professionel MMA kæmper, 5 gange VM-medaljetager, 3 gange OL deltager og OL-sølvvinder i brydning.

Jeg kæmper i dag i verdens største MMA-forbund, UFC. MMA er en ekstremkampsport, hvor deltagerne kæmper i forskellige stilarter inden for kampsport. Hverdag presser jeg min krop til det yderste og alt hvad der kan gøres perfekt, skal gøres perfekt!

Mit mål er at blive den bedste i letvægtsdivisionen i UFC, og det betyder, at alt skal optimeres. Min kost og ernæring er et helt afgørende element for at kunne optimere min træning og nå toppen i MMA. Derfor sætter jeg stor pris på mit partnerskab med INZYM, som jeg ved producerer rene og effektive ernæringsprodukter med aktive proteiner. Jeg går op i kvalitet og med produkterne fra INZYM bliver min ernæring endnu skarpere!

Patrick Hansen INZYM Ambassadør

Patrick Fløe Hansen
Distanceløber

Mit navn er Patrick Fløe Hansen, og jeg er blandt de bedste løbere i Danmark. Udover at bruge al min tid på det jeg elsker allermest, nemlig min træning, bruger jeg også rigtig meget tid på mit studie, hvor jeg læser til fysioterapeut, og arbejde.

Jeg brænder virkelig for min sport og træner hver dag hårdt og målrettet for at blive den bedste!

Jeg vil i de kommende år træne meget specifikt med løb på banen for at få massere af fart i benene. Jeg har særligt udset mig distancerne 1500m, 3000m, 5000m og 10.000m til at være mine primære konkurrence distancer de kommende år.

Mine personlige rekorder

• 5 km landevej: (14.56) – Storåløbet 2021
• 5000M bane: (14:47) – Ceres Park i Århus 2022
• 10 km landevej: (32.08) – CPH Half 2022
• Halv marathon: (01.08.18) – CPH Half 2022

Jeg har vundet DM U23 CPH Half Marathon i både 2021 og 2022! 🔥

Produkterne fra INZYM hjælper mig i min dagligdag med at skabe de bedste forudsætninger for min træning. De sikrer, at jeg kan præstere og restituere på den mest hensigtsmæssige og optimale måde! Produkterne muliggøre et højere proteinindtag, så mine muskler hele tiden kan bygge sig stærkere efter endt træning. Derudover sikrer produkterne, at jeg generelt har alle de rette byggesten til træning eller konkurrencer i forhold til salte, vitaminer og mineraler.

Katrine Nim Bruhn professionel olympisk vægtløfter

Katrine Bruhn
Styrkeløfter

Mit navn er Katrine Bruhn og jeg er på det danske landshold i Olympisk Vægtløftning. Jeg har deltaget ved VM, EM og NM siden 2016 og været med i kvallen mod OL i 2020 (2021). Jeg er indehaver af alle danske rekorder i min nuværende og tidligere vægtklasse (-53 kg (udgået vægtklasse) og -55 kg) og er dansk mester de seneste 4 år.

Jeg brænder for min sport og jeg brænder for at kunne være et forbillede for de unge i min sport, som forhåbentlig kan tage mine rekorder og lave endnu vildere resultater om 10 år!

Jeg har en travl hverdag med træning, studie og mit arbejde som selvstændig personlig træner og produkterne fra INZYM hjælper mig til at sikre et højt proteinindtag samt at jeg får de rigtige mængder vitaminer og mineraler på en nem og lækker måde!