Vi har gjort det helt enkelt for dig - gratis fragt og valgfri leverings interval

Få dit abonnement nu
Så nemt får du dit abonnement

Step 1

Find det produkt du ønsker abonnement på

Step 2

Vælg hvor tit du vil have produktet tilsendt – Vælg mellem 15, 30, 45 eller 60 dages interval

Step 3

Bare rolig, vi betaler fragten på alle leveringer

Fordele som abonnementskunde

Optjen gratis gaver

Som abonnementskunde optjener du gratis gaver jo længere du er hos os – vi har nemlig lavet abonnementstrappen.

Du løber aldrig tør

Du sikrer, at du aldrig løber tør for produkter, fordi du selv kan vælge interval – og så sparer du naturligvis fragten.

VIP

Vi elsker vores abonnementskunder lidt højere end vores andre kunder, og derfor er det også jer der først får fordele, nyheder mv.

Hvad andre siger

Som alle andre med et mål om at tabe sig, vil man aller helst den “nemmeste” vej. At bruge bio-factor er ikke den hverken nemme vej eller løsning, men det er et super supplement til en sund livsstil. Havde brugt creatine før jeg blev anbefalet Bio-factor, og blev så glad for skiftet, for kunne mærke min forbrænding blev bedre, samt at muskelmassen blev større. Jeg slap for ophobning af vand i kroppen som creatin kan give, så virkelig et godt bytte selvom priserne også var noget andet. Ved at skifte til jeres produkter slap jeg også for uren hud, hvilket jeg er helt sikker på jeres renhed i produkterne var stor årsag til.
Bio-factoren bruger jeg ofte i min shake med Isolight for at få det hele, og virkelig et supplement jeg har været og stadig er meget glad for.
– Kristoffer Hansen

Jeg har under et træningsforløbet hvor min hensigt var at tabe mig brugt jeres isolight og kreatin for bedre forbrænding og for ikke at få ømme muskler, samt hurtigere at kunne restituere.

Lige nu er jeg igang med min sidste performance da jeg efter vægttab er ved at bygge muskelmasse på igen. Jeg har været virkelig tilfreds med alle produkterne.

Dertil komme at andre produkter giver mig en fornemmelse af at være oppustet og tung efter indtag og dette er ikke tilfældet med In2zym.

Udover det har jeg til tider drukket jeres energidrik der er super fantastisk og frisk i smagen, samt indtaget jeres  proteinbarer, som smager fantastisk.

– Henrik Jensen

Igennem mine mange år som top bokser, har jeg afprøvet næsten alle produkter på markedet, også med udgangspunkt i at spare penge, men er hver eneste gang kommet tilbage til Performance og Biofactor fra In2zym.

Jeg vil på ingen måde længere byde min krop ikke at få det aller bedste.

Jeg er 47 år gammel og fornylig slog jeg verdensrekorden i armstrækninger på knoerne i et minut med 92 reps. Når folk spørger hvordan jeg stadig kan gøre dette, er svaret helt klart pga. Performance som har en utrolig virkning på min yde evne og kan på det kraftigste anbefale dette til alle som ønsker at indtage det bedste på markedet.

– Leon Holbæk (tidligere professionel bokser, og dansk mester)