#365 TURNAROUND

De sidste måneder har vi hjulpet lidt til i et projekt med LINE HANSEN, som har indarbejdet nogle af vores kosttilskud i hendes diæt til hendes succes-klient, Anja. Line skrev til os tidligere på året om vi ikke kunne tænke os at støtte hendes klient, Anja med nogle produkter. Her er et lille blogindlæg fra Line om, hvordan Anjas vægttab så ud for nogle måneder siden.

Fra #365turnaround har nu været hos mig i 8 måneder. 8 måneder med fuld fokus på at ændre en masse (dårlige) fastgroede vaner, begynde at spise sundere og blive langt mere aktiv. Og det hårde arbejde har (indtil videre) virkelig betalt sig. Anja har nemlig tabt 22,2 kg og 80,5 cm fordelt på hele kroppen. Og der har ikke kun været fokus på træning eller kosten, men på begge dele. Om den sidste måned siger Anja:

“Denne måned har været en øjenåbner for mig. Jeg har stået stille mht vægttab i nogle måneder og jeg har ikke kunne forstå hvorfor. Jeg har trænet virkelig meget og syntes selv jeg havde været god til at følge min kostplan.”

Jeg havde lidt på fornemmelsen, at Anja ikke altid tog de rigtige beslutninger og fik spist efter kostplanen. Hun gav den max gas med TRÆNING, var begyndt at løbe mere selv  men havde en stagnerende vægt. Hun indtog altså lige så mange kalorier, som hun forbrændte. Derfor aftalte vi, at hun skulle begynde at skrive kostdagbog og tage billeder af alle måltider, hver dag, og så besluttede jeg at vi 1 x ugen skulle veje og måle hende for at se om det kunne sætte gang i vægttabet igen og skabe et kalorieunderskud.

 

“Line gav mig den udfordring, at jeg skulle skrive kostdagbog og tage billeder af mine måltider og så sende billederne til hende. Det var rart at få daglig feedback. Både positivt og negativt 🙂 Det har givet mig et meget større overblik over, hvad der kom på tallerknerne og især på mine mellemmåltider. Og jeg kan se på denne måneds vægttab (-2 kg!), hvor meget det betyder at få spist rigtigt og husket alle måltiderne med den rigtige sammensætning af både protein, fedt og kulhydrater! Og vand, masser af vand!”

Til vores halvårige status har jeg fået Anja til at komme med 10 af de største oplevelser/følelser fra de første 6 måneder med mig som personlig træner:

1.

Jeg har været i biografen og fundet ud af, at en film kan nydes ligesgodt med LINUSPRO PROTEINBAR og dansk vand, som med bland selv slik og cola.

2.

Jeg er blevet stoppet af fremmed der følger min Instagram og rost for min udvikling….Tak!

3.

Jeg har cyklet med en god ven, der nu syntes det er sjovere at følges med mig, fordi jeg nu kan cykle og snakke samtidig.

4.

Jeg har været i svømmehallen og fundet ud af at min badedragt nu er ALT for stor…..undskyld børnefamilier!

5.

Jeg har været i byen og følt mig lækker!

6.

Jeg har fundet ud af at en blomkålspizza smager meget bedre end en almindelig pizza.

7.

Jeg har løbet i 12 minutter i træk og stadigvæk haft overskud.

8.

Jeg har været på legepladsen med mine børn uden at blive træt af tempoet.

9.

Jeg har kæmpet for at ændre mine børns kostvaner og nu spiser de broccoli, hvilket er en kæmpe fremgang.

10.

Jeg har set mig selv i spejlet mindst 1000 gange og har været stolt og lykkelig over min forandring

Alle 10 punkter afspejler hvor meget mere et vægttab og en livsstilsændring kan give end den følelse man får ved kun at kigge på tallet på badevægten. Jeg glæder mig meget til at følge Anjas fremgang de næste 6 måneder. Tempoet skrues endnu mere op, der skal flere ugentlige træning til og kosten skal overholdes 100% for, at Anja kan komme i mål.

Anja har næsten tabt sig 2×24 Stk Coca-Colaer på de første 8 måneder af hendes livsstilsomlægning, som hun stolt viser frem herunder.